Min side
Min side for alle våre magasiner

Lag bruker - felles innlogging

Innloggingen vil fungere på tvers av våre nettsider, med unntak av forumet på terrengsykkel.noFull medlemsprofil betyr at du får alle rettigheter, inklusive å lage bruktmarkedsannonser og delta på forumet. Din profil vil da være synlig for andre. Fjern avhukingen hvis du kun ønsker digital tilgang til ditt abonnement. Din profil blir da skjult for andre. Du kan når som helst endre valget ditt. For å unngå spam har vi manuell kontroll av alle som ønsker å legge ut bruktmarkedsannonser og foruminnlegg. 


Avbryt
Felles innlogging for våre sider

Velkommen til friflyt.no, utemagasinet.no, landevei.no, terrengsykkel.no, norsk-klatring

Du trenger innloggingen for få tilgang til de digitale tjenestene som følger med ditt abonnement. Alle abonnementer har tilgang til hele Fri Flyts digitale univers. Det betyr alle pluss-saker på nett, alle magasiner i vår felles bladapp og alle våre magasin som eMagasin. 

Som medlem kan du også benytte bruktmarkedet og delta på forumet på friflyt.no. For å unngå spam og svindel har vi innført manuell kontroll av nye brukere med disse rettighetene. Du får tilgang til disse funksjonene ved å sende en henvendelse til vår kundeservice

Ved å registrere deg, aksepterer du vår personvernerklæring